
Anne ve 5 yaşındaki kızının yürek burkan dramı
Batman’ın Sason ilçesinde meme kanseri anne ile hem epilepsi hem de gelişim bozukluğu hastalığı olan kızının dramı yürek burkuyor. Bir taraftan yoksullukla boğuşan anne, diğer taraftan hastalıklarla mücadele etmeye çalışıyor.
Sason ilçesi Aşağı Mahalle’de ikamet eden meme kanseri Süreyya Şahin ile epilepsi ve gelişim bozukluğu hastası kızı Hiranur’un (5) dramı yürek burkuyor. Eşinden de ayrı olan Şahin, bir taraftan yoksullukla diğer taraftan da hastalıklarla mücadele ediyor. Kendinden vazgeçen Şahin, kızı için destek bekliyor. Kızının 8 aylıkken hastalığa yakalandığını belirten Şahin, “Sürekli ateşi vardı. Birçok hastaneye gittik ancak bir şeyinin olmadığını söylediler. Daha sonra ise İzmir’deki bir hastaneye yatırdılar. Yapılan tetkikler sonucunda kızımda beyin hasarı olduğunu söylediler. Ardından da hızla zayıflamaya başladı. Normal bir çocukken, hastaneden 5 kilogram olarak ayrıldık” dedi.
“Evladın göz önünde erimesi çok zor”
Hastaneden çıktıktan sonra kendileri için zor günlerin başladığını anlatan Şahin, “Durumu kabullenmek ve toparlanmak zor oldu. 2 yıl önce 3 ay hastanede kaldı. Keşke çocuğumu ayağa kaldırabilsem. O kadar zor ki insanın evladının gözünün önünde erimesi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yalnız başımayım. Devlet çocuğun mama ve bezini karşılıyordu. Ancak o da kesildi. Maaşını alıyorum artık. Bu sayede ayakta durmaya çalışıyoruz. Eşimle de ilişkimiz kalmadı. Çocuk da bu hale geldikten sonra eşimin desteği yok denecek kadar azaldı. Kendim de kanserim hastaneye yatmam gerekiyor. Fakat çocuğuma bakacak kimse olmadığı için tedavi olamıyorum. Çocuğum 5 yaşında olmasına rağmen emekleyemiyor, konuşamıyor, el ve ayaklarını kullanamıyor. Çocuğumun iyileşmesini, diğer çocuklar gibi koşup yürümesini istiyorum. En azından oturabilmesini istiyorum. Bunun için yardım bekliyorum” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 02KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 03HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 04Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 05ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 06YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 07YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 08AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 09RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 10ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11İHD, 695.eylemini yaptı
- 12Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 13Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 14BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 15ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
Henüz Yorum yok