
BEDİRHAN BENEK'TEN İYİ DEĞİLİM
Yusuf Yusuf Film müzüğiği olan Çetleş şarkısı ile müzikseverlerin yakından tanıdığı ünlü sanatçi Bedirhan Benek yepyeni bir eser ile müzikseverlerle buluşuyor
BEDİRHAN BENEK’TEN AZER BÜLBÜL’E VEFA
Türk Arabesk- Fantezi müziğinin unutulmaz isimlerinden Azer Bülbül’ün 2004 yılında çıkardığı “Ateş Düştüğü Yeri Yakar” albümünün hit parçalarından olan “İyi Değilim” Bedirhan Benek’in güçlü yorumu ile müzikseverlere ulaşıyor. Sanat hayatında hep özgün çalışmalara imza atan Bedirhan Benek geçmiş yıllarda Avrupa’nın farklı ülkelerinde birlikte sahne de aldığı, kendisi için çok önemli ve değerli bir sanatçı olan Azer Bülbül’ün eseri ile ilk kez bir cover çalışma yaptı.
Benek Prodüksiyon etiketi ile çıkan şarkıda Azer Bülbül’ün eserine kendi yorumu ve bugünün müzik ruhunu ve duygusunu yansıtan farklılık ve yenilikler ekleyen, Bedirhan Benek özellikle yeni jenerasyonun sevdiği trap izlerle Azer Bülbül şarkısnı günümüze taşıyor. İyi Deüilim şarkısında gündem yaylı grubu müzik yönetmeni Ozan Arapoğlu, Gitar: Salih Sakarya, Bağlama : Eten Karayel, Mix mastering: Emrah Moğulkoç, Klip Yönetmeni: Rıfat Sönmez, Kurgu: Bedirhan Benek. Bedirhan Benek Youtube kanalında yayınlanmaya başlayan “İyi Değilim” şarkısını Bedirhan Benek kendine has üslubu ile yorumladı. Şarkıya çekilen klibinde ses getireceği iddia edildi. Bedirhan Benek özellikle Arabesk- Fantezi müzikseverlerin by şarkıyı dinlemesini ve yorum yapmasını beklediğini ifade etti. Sahne performansıyla çok beğenilen takdir edilen özellikle yurtdışında da çok çok fazla sahne çalışması yapan Bedirhan Benek geçtiğimiz aylarda Altın Başarı Ödüllerinde En İyi Arabesk- Fantezi Müzik Sanatçısı ödülüyle de başarısını tescilledi.
Azer Bülbül’ün efsane şarkısı “İyi Değilim” Bedirhan Benek yorumu ile Bedirhan Benek Youtube kanalında.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 02İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 03DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 04EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 05BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 06VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 08BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 09HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 10BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 11REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 12Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 13Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 14SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1550 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
Henüz Yorum yok