Batman Valisi kurumlarda incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, Kültür Merkezi eski binasında bulunan İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.
Kültür Merkezi eski binasının yerine yapılacak “İl Halk Kütüphanesi” binasının çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, yeni yapılacak binanın inşaat çalışmaların hızlandırılmasını ve yeni bina bitene kadar kütüphanede ders çalışan öğrencilerin ve kitapseverlerin mağdur olmaması için yeni bir yerin tahsis edilmesi için yetkililere talimat verdi.
Vali Deniz, Kültür Merkezi binası ziyareti sırasında, kütüphane salonlarında ders çalışan öğrenci ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan gençleri ziyaret etti.
Gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Deniz, “Mücadele etmeden, çalışmadan başarının olması mümkün değildir. Bu yaz sıcağında burada ders çalışmanız aslında başaracağınızın kanıtıdır. Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin, milli ve manevi değerlere bağlı, çalışkan ve geleceğine sahip çıkan bireyler olmanız bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu azminizi gördükçe aşamayacağınız engel yoktur diye düşünüyorum.” diye konuştu.
Vali Deniz, daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vakıf binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz’e, Vakıf Müdürü Beşir Arslan tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Ziyaret sırasından vakıfta bulunan vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Vakıf bünyesinde yürütülen yardımların daha düzenli yapılması ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşılabilirlik noktasında çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını veren Vali Deniz, yetkililerden vatandaşın mağduriyet yaşamaması için gayret göstermelerini istedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok