KAPLAN “TPAO’YA SAHİP ÇIKALIM”
KAPLAN “TPAO’YA SAHİP ÇIKALIM”
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, TPAO’ya sahip çıkmanın, Bölge Ekonomisi ve İstihdamı açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan, TPAO ile ilgili yaptığı açıklamada “TPAO zamanında bölgenin sosyo-ekonomik durumuna önemli katkı sağlayan, binlerce çalışanın istihdam edildiği kuruluşun, aynı zamanda Batman’ın ticarete de gelişmesi ve bir cazibe merkezi haline gelmesinde de önemli bir faktör olmuştur.
Ancak bugün baktığımızda TPAO’nun eski günlerinden çok uzak bir durumda olduğunu, zaman zaman uygulanan politikalar sonucu bazı bölümlerin farklı işletmelere devir edilerek küçülmeye gidildiğini, bazı ünitelerinin de kapatılarak istihdam alanlarını daraltılmıştır. Batman’ın bu kadar önemli bir istihdam alanına sahip olduğu halde yüksek işsizlik oranı ile Türkiye’nin iller sıralamasındaki ilk üçte yer alması düşündürücü bir durumdur.
Bölge Ekonomisi için bu kadar önemli olan TPAO’nun Ekonomik ve istihdam anlamımda bölgeye verebilecek katkının en üst düzeye çıkarılmasının sağlanması için, tüm kurum ve kuruluşlarımızın bu konuda çaba sarf ederek TPAO’ya sahip çıkmalıdır” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 02“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 03617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 04“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 05HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 06Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 07“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 08PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 09'Uluslararası’ statüsü
- 10
- 11
- 12FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 13İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 14“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 15ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN




Henüz Yorum yok