
Geylani’den Balpınar’a Millet Bahçesi
Geylani’den Balpınar’a Millet Bahçesi
Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ve Millet Bahçesi yapımı devam ediyor. Balpınar Beldesi Yeniköy mahallesinde 10 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini ifade eden Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Segirka ve Zorköy mahallelerinden sonra Yeniköy'ün de çamurlu sokaklarını parke taşıyla kapladıklarını söyledi.

YENİKÖY MAHALLESİNE PARKE
Yeniköy mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Geylani mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulduğunu, yapılan çalışmalarla birlikte Balpınar'da hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokağın kalmayacağını söyledi.
MİLLET BAHÇESİ 5 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
Balpınar beldesinde Millet Bahçesinin yapımına da başladıklarını belirten Geylani, 10 dönümlük alana yapılan ve 5 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesi'nin ihata duvarının da örüldüğünü söyledi.
‘MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLACAK’
Çalışmaların sürdüğü Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Geylani, şöyle konuştu: "Burada tüm belde sakinlerinin yanı sıra çocuklarında dinlenebileceği bir alan oluşuyor. Balpınar beldemizde böyle bir alan oluşturulmasından dolayı çok mutluyum. Bizim dönemimizde yapılması da bizim açımızdan çok önemli. Millet Bahçesi güzel olacak.
Şu an ihata duvarını ördük ve çevre düzenlemesine de başladık. En kısa sürede hayata geçireceğimiz bu proje de çocukların oyun oynayabileceği oyun parkları, sosyal aktivite, piknik alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunacak. Ayrıca bu alana çeşitli tür ve cinste onlarca yeni ağaç dikilecek."
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 02Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 03Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 04SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0550 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 06İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 08İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 09Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 10PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 11“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 12TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 13GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 14‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1552 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
Henüz Yorum yok