
3 çocuklu yetim aile hayırseverlerin yardımını bekliyor
Maddi imkânsızlıklardan ötürü İstanbul'dan Batman'a gelen, 2 odalı derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Maddi imkânsızlıklardan ötürü İstanbul'dan Batman'a gelen, 2 odalı derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Batman merkez 19 Mayıs Mahallesi İbn-i Sina Caddesi'nde, tek katlı derme-çatma kiralık bir eve, kız kardeşini yardımı ile yerleşen ve olumsuz koşullarda yaşam mücadelesi veren 4 nüfuslu Turan ailesi, 2 aylık dulluk maaşından başka gelirlerinin olmadığını belirtti.
Eşi vefat ettikten sonra maddi imkânsızlık nedeniyle Batman'da kiralık bir eve taşınmak zorunda kaldıklarını belirten Semra Turan, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım elini bekliyor.
Bir yıl önce, kocasının vefatının ardından 3 yetim çocuğuyla İstanbul'da olumsuz koşullarda yaşamak zorunda kalan anne Semra Turan, kız kardeşinin de yardımı ile Batman'a taşındığını, kız kardeşinin ve komşularının yardımıyla geçindiklerini belirtti.
Anne Semra Turan, "Eşim bir yıl önce vefat etti. Üç çocuğum var. İstanbul'da geçimimi sağlayamadığımdan, kız kardeşim Batman'da bize ev tuttu. Şu anda kız kardeşimin yardımı ile geçinebiliyorum. Kız kardeşim de nereye kadar bana yardımcı olacak. Her 3 çocuğum da okul okuduğundan çalışamıyorum. Batman'a yeni taşındım. Şu anda ev eşyalarım olmadığı gibi evimde beyaz eşya da yok. Batman'da çalışmaya gücüm de yok. Benim tek gelirim; iki ayda bir aldığım dulluk maaşıdır. Dulluk maaşıyla da geçinemiyoruz. Sizin aracığınızla yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum." dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 02İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 03DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 04EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 05BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 06VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 08BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 09HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 10BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 11REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 12Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 13Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 14SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1550 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
Henüz Yorum yok