
BATSO BAŞKAN DEMİR PETROLSPOR'A BÜYÜK DESTEK OLDUK
BATSO Başkanı Demir: Petrolspor’a büyük destek olduk
BATSO Başkanı Demir, Batman Petrolspor'un 2.Lig'e yükselmesinde hem maddi hem de manevi büyük destek sağladıklarını belirtti.
Mavi pusula ile seçime girecek olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman’ın markası olan Petrolspor’a göreve geldiklerinden beri maddi ve manevi olarak destek verdiklerini ve ellerini taşın altına koyduklarını belirten Başkan Demir, “Petrolspor’umuzun her zaman destekçisi olduk. İlimizin markası konumundaki güzide takımımız Petrolspor’a ve taraftarlarına destek vermek bizim görevimizdir. BATSO olarak imkânlarımız dâhilinde Petrolspor’a ve amatör takımlarımıza desteklerimiz her daim devam edecektir.” Dedi.
Batman Petrolspor’a destek konusunda ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarına dikkat çeken Başkan Demir şöyle konuştu: “BATSO olarak Batman’ın menfaati için elimizi taşın altına koyduk. Eski Valimiz Sayın Hulusi Şahin öncülüğünde yeni yönetim ve sahiplenme ile Batmanımızın en iyi şekilde temsili için hep beraber elimizden geleni yaparak 16 yıl sonra da olsa Petrolspor’u hak ettiği yere 2. Lige taşıdık. BATSO, işadamları, STK’lar ve Batman halkının bir bütün olarak Petrolspor’u destek ve sahiplenmesi ile başarı ve şampiyonluk geldi.”
Sporun şehrin tanıtım ve gelişimindeki önemine değinen ve yeni sezonda da Petrolspor’a olan desteklerinin artarak süreceğine işaret eden Başkan Demir, “BATSO öncülüğünde STK’ların desteği alınarak Petrolspor’umuza takım otobüsü hediye ettik. Sayın Valimiz Ekrem Canalp ile birlikte Petrolspor, amatör takımlarımız ve taraftarlarımıza bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hem takıma hem de taraftar grubuna her türlü desteğe dün olduğu gibi, bugünde yarında devam edeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 02TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 03ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
- 04EKMEN “BU BİR SON DEĞİL, YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ”
- 05GIDA NUMUNELERİ ALINDI
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ TESK’E TAŞIDI
- 07GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08BİSİKLETİ ÇALINAN YURTSEVER’E HÜDA PAR SAHİP ÇIKTI
- 09Nûbihar Derneği'nden anadile sahip çıkma çağrısı
- 10VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 11VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 12Milletvekili Oduncu’dan Hasankeyf yolundaki kazalara tepki
- 13''MAVİ - YEŞİL BATMAN'A HAYAT KATACAK''
- 14ŞEYH HALİD ANMASI 17-18 MAYIS’TA
- 15BEŞEVLER MAHALLESİ PIRIL PIRIL
Henüz Yorum yok