
Üniversitede çocuk senatosu
Üniversitede çocuk senatosu
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını ilkokul öğrencisi Muhammed Arda Datlı’ya bıraktı.
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Senato Toplantı Odası’nda toplanan Batman Üniversitesi Senatosu da tamamen çocuklardan oluştu. Toplantı öncesinde Rektörlüğü Muhammed Arda Datlı’ya bırakan Rektör Durmuş, “Vatanımızın geleceği çocuklarımızı bu önemli günde Batman Üniversitesi’nde ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Onlar bu ülkenin gelecekleridir. Yarın büyüdüklerinde bu makamlar onların olacaktır. Bu ülkeyi Atatürk’ün çizdiği yoldan muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak olan onlardır. Çocuklarımıza şu tavsiyede bulunuyorum: Çok çalışın, aklı hür ve vicdanı hür olun” dedi.
Senato toplantısına başkanlık eden Rektör Muhammed Arda Datlı “Dün olduğu gibi bugün de üniversitemizin bilimsel çalışmalarda, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde başarılı olması, ülkemizin büyümesine değer katması en büyük arzumdur” diye konuştu. Senato toplantısına dekan, yüksekokul müdürü, enstitü müdürü olarak katılan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, toplantı sonrasında Batman Üniversitesi Kampüslerini çocuklara anlatan Rektör Durmuş, çocuklara hediye, Kültür İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Ertuğrul’a, öğretmen ve velilere de plaket ve ay yıldızlı rozet verdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 03KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 04Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0650 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 07REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 08BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 09Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 10BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 11 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 12YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 13DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 14BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 15“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
Henüz Yorum yok