
Vali Canalp “Köy ziyaretlerinde bin 194 talep aldık”
VALİ CANALP “BİN 194 TALEBİN YÜZDE 42’SİNİ TAMAMLADIK”
Batman’a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçe, belde köy ve kırsaldaki köylerin tamamını ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, köy ziyaretlerinde bin 194 talep aldıklarını belirtti.

“BİN 194 TALEBİN YÜZDE 42’SİNİ TAMAMLADIK”
Birinci tur köy ziyaretlerini tamamladıklarını belirten Vali Ekrem Canalp, bugüne kadar 289 köyü ziyaret ettiklerini kaydetti. Toplamda 289 köyden ellerine bin 194 talep ulaştığını ifade eden Vali Canalp, “Bin 194 talebin de şu anda, ilk etapta yüzde 42’sini de tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki dönemler içerisinde geri kalan taleplerin de hepsini peyderpey yapmaya devam edeceğiz. İlk tur kapsamında 289 köy ziyaretimiz bitti, arkasından aynı sırayla köylerimizi ikinci turdan ziyaret etmeye devam edeceğiz. Köylülerimizle beraber olacağız. Bir ayağımız şehirde ama bir ayağımızla da her zaman köyde olacağız. Köylerimizin de köylülerimizin de her zaman hukukunu gözetmeye devam edeceğiz” dedi.

“BİR AYAĞIMIZ ŞEHİRDE, BİR AYAĞIMIZ KÖYDE OLACAK”
Bir ayaklarının şehirde, bir ayaklarının da her zaman köyde olacağını kaydeden Vali Canalp, “Köylerimizin de, köylülerimizin de her zaman hukukunu gözeteceğiz. Yakında başlayacağımız 2. tur ziyaretlerimizle hemşehrilerimizin haliyle hemhal olmaya devam edeceğiz. İl müdürlerimiz, bölge müdürlerimizle, devletle beraber çalışan özel sektör temsilcilerimizle beraber köylerimizi ziyaret edip toplantılar yaptık. Köy ziyaretlerimize il genel meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız iştirak ettiler. Dolayısıyla devlet olarak aklınıza gelen her kim var ise, 289 köyümüzü beraberce ziyaret ettik. Bu köylerimizi ziyaret ederken de aynı zamanda hem muhtarlarımızdan hem de köylülerimizin taleplerini aldık” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 02“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 03BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 04ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 05YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 06İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 07Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 08“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 09VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 10OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 11ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 12HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 13JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 14Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 15İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok