
48 BİB AİLEYE RAMAZAN YARDIMI YAPILDI
40 Bin Aileye Gida Kolisi, 8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya
Batman Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıttı.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ekiplerince, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 40 bin aileye gıda kolisi, Ramazan Bayramı öncesi ise 8 bin aileye 8 bin paket şeker ve kolonya dağıtıldı.
Batmanlı vatandaşların yaptığı müracaatları titizlikle inceleyen Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, gıda kolisi almaya hak kazanan vatandaşların adreslerine teslim edilmek üzere koli dağıtımı gerçekleştiriyor.
Dört kişilik bir ailenin yaklaşık bir aylık ihtiyacını karşılayacak olan Ramazan kolisi içerisinde; yağ, çay, tuz, zeytin, şehriye, mercimek, fasulye, şeker, un, lokum, salça, makarna, pirinç, konserve gibi gıda malzemeleri yer alıyor.
8 Bin Aileye Şeker ve Kolonya Dağıtıldı
Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelince 8 bin aileye de 8 bin şeker ve kolonya ulaştırıldı.
Bazı vatandaşlar: “Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram da Valilik ve Belediye bizleri unutmadı. Yapılan bu destekten ötürü teşekkür ederiz” dediler.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok