
“GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHAYA HAZIRLIYORUZ”
“GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHAYA HAZIRLIYORUZ”
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, çeşitli temaslarda bulunmak üzere MKYK Üyesi ve Doğu-Güneydoğu Bölge Sorumlusu Recep Er ile Diyarbakır İl Başkanı Mesut Nur’un da katılımıyla Batman’a geldi. Bulut, parti teşkilatıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

BBP Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur Bulut, partisinin 2025 yılı için teşkilat çalışmalarını hızlandırdığını belirtti. Bulut “Büyük Birlik Partisi olarak, teşkilatlarımızı kongre sürecine hazırlamak, sahada daha güçlü bir ekip oluşturmak ve milletimizin özlediği Büyük Birlik Kervanı’nı daha etkin bir şekilde hizmete sunmak amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI
Ekonomik gelişmelere de değinen Bulut, asgari ücrete yapılan %30’luk zammın yetersiz olduğunu belirterek “Hayat pahalılığının giderek arttığı bir süreçte, 12 milyondan fazla asgari ücretli vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyen bir zam yapıldı. Vatandaşımızın alım gücü artırılmalı” ifadelerini kullandı.
GAZZE’YE DESTEK MESAJI
Konuşmasında Filistin’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çeken BBP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, “Gazze’de kadın, çocuk, yaşlı demeden hastanelere, okullara ve ambulans konvoylarına yönelik saldırılar devam ediyor. Bugün bu saldırıları gerçekleştirenler, Gazze’nin boşaltılmasını talep ediyor. ABD’de seçim süreciyle birlikte Trump’ın, Filistinlilerin Ürdün ve çevre ülkelere yerleştirilmesi gerektiğini söylemesi, İslam ülkelerine meydan okuma niteliğindedir. Buradan, Filistinli kardeşlerimize dualarımızla destek olmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 02‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0352 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 04TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 05BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 06AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 07KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 09PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 10EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 11Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 12BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 132 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 14REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 15BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
Henüz Yorum yok