
CHP "KAYYUM REJİMİNİ KINIYORUZ"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve PM üyesi Hüseyin Yaşar, Batman’da çeşitli temaslarda bulunarak, halkla buluştular.
CHP heyeti, Batman il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundular.
Batman’ın, tarım ve sanayiye dayalı ekonomisiyle Anadolu’nun önemli illerinden biri olduğuna vurgu yapan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Halkın iradesi kayyumlarla gasp edilemez. Kayyum rejimini reddediyoruz ve halkın iradesine yapılan bu darbeyi kınıyoruz. Batman’da intiharlar, yoksulluk ve işsizlik yaygın. Bu sorunların çözülmesi için CHP olarak Batman halkının taleplerini Genel Merkeze ileteceğiz” dedi.
.jpg)
“GERÇEK SORUNLARI HALKIMIZA ANLATACAĞIZ”
CHP olarak hafta sonu Türkiye’nin 81 ilinde sahada olduklarını belirten İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, “Milletvekilleri olarak vatandaşlarla birebir görüşüp, Türkiye’nin gerçek sorunlarını halka anlatacağız. Ekonomi, toplumsal şiddet, tükenmişlik sendromu, ayrımcılık ve yargıdaki adaletsizlik gibi sorunlara dikkat çekeceğiz. Sahte gündemlerle halkın gerçek sorunlarından uzaklaştırılmaya çalışıldığını anlatacağız” dedi. Basın açıklamasının ardından CHP heyeti, Turgut Özal Bulvarındaki esnafları ziyaret edip vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 03REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 04BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 05Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 06BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 07 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 08YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 09DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 10BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 11“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1239 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1323 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
- 141 MİLYON 410 BİN TL’LİK MEHRİNİ GAZZE’YE BAĞIŞLADI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
Henüz Yorum yok