
MHP'DEN EV VE KÖY ZİYARETLERİ
MHP’den, ‘KOMŞUM NASILSIN’ EV ZİYARETLERİ
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, ‘Komşum Nasılsın’ projesi kapsamında merkez ve köylerle ziyaretlerini sıklaştırdı.
Son 15 günde Başkan Demir, Seyitler, Bayındır, Aydınlıkevler, Petrolkent, Yenişehir, Belde, Belde, Seyitler Mahallelileri ve Ardıçlı Köyünde Söğüt, Aslan, Aküren, Yıldırım, Sualp, Ceviz, Koç, Çelikkaya, Rüzgâr ve Güneş ailelerini ziyaret etti.

“HEP SAHADA OLACAĞIZ”
MHP Olarak her zaman sahada olacaklarını belirten İl Başkanı Kerem Demir; “Parti olarak Genel Merkezimizin bütün projelerini başarılı bir şekilde yerine getiriyoruz. ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Batman genelinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları, Genel Merkezimizin Koordineleriyle 2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında ‘Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları, ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı açık hava toplantıları gerçekleştirildi.” diye konuştu.

“ZİYARETLER HİZMET HEYECANIMIZI ARTIRIYOR”
“Bütün bu etkinliklerde milletimizce partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh, heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi artırmıştır.” iye konuşan MHP İl Başkanı Kerem Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Türkiye ve dünyadaki duruma ilişkin toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakı’nın hedeflerini ve muhalefetin durumunu milletle yakından paylaşmak amacıyla Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla yeni bir faaliyet programı olan ve vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Batman’da ev ziyaretlerimizsin ağını genişleteceğiz. Ziyaretlerimizin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin aziz milletimizle gelmiş olduğu kopuk ve savruk siyaseti gibi hususlar yer almaktadır. Bu bağlamda 2023'e giden yolda hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz”

Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 02YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 03BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 04Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 05GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 077 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 08HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 09“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 10Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 11KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 12HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 13Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 14ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 15YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
Henüz Yorum yok