
Çiftçilere sera naylonu desteği
İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne sera naylonu desteği için yapılan başvuru sayısının fazla olmasından dolayı destek verilecek 30 çiftçi kura sonucu belirlendi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen törene; Vali Hulusi Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kurum müdürleri ve Balpınar beldesi, Yeniköy, Zorköy ile Segirka köylerinden çok sayıda çiftçi katıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Gün'ün açılış konuşmasının ardından çiftçilere hitap eden Vali Hulusi Şahin, Ilısu Barajı havzasında herhangi bir faaliyetin (sera dahil) yapılmaması konusunda uyarıda bulundu.
Vali Şahin, “Suyun yükselmesi ve düşmesi dönemseldir. Orada yapacağınız her faaliyet bu değişimlerden zarar görür. Özelikle sera gibi maliyetli yapıların kurulmasından uzak duralım. Bunun dışındaki alanlarda yapacağınız seracılık faaliyetlerinde imkanlar ölçüsünde desteklerimiz devam edecek.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Şahin’in katılımı ile kura işlemi gerçekleştirilerek, sera naylonu hibe edilecek çiftçiler belirlendi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 02SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 03KURBANLIKLAR PAZARDA
- 04SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 05“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 06Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 07ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 08MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 09DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 10BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 11KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 12BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 13AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 14TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 15BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
Henüz Yorum yok