
Sason'u Yine Unutmadı
İstanbul’da yaşayan Sason’lu çanta üreticisi Yılmaz Şahin isimli iş adamı, her yıl memleketini unutmayarak, dar gelirli öğrencilere dağıtılmak üzere 100 adet çanta gönderiyor.
Sason'da dar gelirli çocuklara dağıtılan çantalar öğrencilerin yüzünü güldürdü. Sason’u hiçbir zaman unutmadığını belirten İstanbul’da yaşayan iş adamı Yılmaz Şahin; “Sason’da yaşam şartları diğer il ve ilçelere göre daha ağırdır. Çanta üretim yerimde her yıl en az 100 adet çantayı, Sason’da bulunan arkadaşım Sabahattin Atalay’ın aracılığı ile fakir öğrencilerimize ulaşmasını sağlıyoruz. ‘Okumak sizden, çantalar Yılmaz Amcanızdan’ sloganımızla her zaman eğitim gören öğrencilerimizin yanındayız” diye konuştu.
100 ADET ÇANTA GÖNDERDİ
Sason ilçesi İHH (İnsani Yardım Vakfı) Temsilcisi Sabahattin Atalay, gönderilen 100 adet çantayı merkezde ve köy okullarında tespit edilen öğrencilere dağıtımını yaptı. Atalay; “Sason İHH olarak İstanbul’dan gönderilen okul çantalarını, çantasız öğrencilere dağıttık. Artık çantasız ve yırtık çantalar ile değil sağlam ve kaliteli çantalar ile okula gidecekler. Memleketini unutmayan ve her sene bu çocukları sevindiren iş adamı Yılmaz Şahin’e öğrenciler adına teşekkür ediyoruz. Bu örnek davranışının diğer iş adamı, esnaf ve hayırseverlere örnek olmasını umut ediyoruz.”dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 03NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 04Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 05LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 06SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 08KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 09Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 10MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1150 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 12REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 13BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 14Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 15BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok