
“Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var”
**TÜRSAB 7. BYK toplantısı için Batman’a gelen Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, TÜRSAB toplantısında konuşmasıyla toplantıya damgasını vurdu. Bal; “Batman’da insanlığın ne kadar güzel olduğunu gittiğim her yerde anlatacağım” dedi.
“BATMAN’A MİSAFİRLERİNİZİ DE GÖNDERİN”
TÜRSAB 7. BYK toplantısı Batman’da üç gün süren etkinliklerle sona erdi. Önceki akşam Mado tesislerinde Vali Ahmet Deniz, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve turizmciler bir araya geldi. Vali Deniz, konuklara Batman’ın 15 temmuz gecesindeki dik duruşunu hem anlattı hem de görüntülerle gösterdi. Vali Deniz; “Sizler Batman’a geldiniz. Buradaki huzur ve güveni gördünüz. Sizler geldiniz ama misafirlerinizi de gönderin bize. Batman sizin eviniz. Batman okuyan bir kent. Kütüphanelerimiz 22.00’lere kadar öğrencilerle dolu. İl ve ilçelerimizde tarihi güzelliklerimiz var” dedi.
“BATMAN’I BÖYLE BİLMİYORDUK”
Gece konuşan Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, Batman’ı gerçekten böyle bilmediklerini belirterek; “Batman’a gelmeden önce küçük bir kent olarak biliyorduk. ‘Kadınsınız, Batman’a nasıl gidersiniz?’ denildi bize. Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var. Oysaki Batman yaşanılabilir bir kent. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Meğerse öyle değilmiş. İnsanlığın ne kadar güzel olduğunu geldiğimiz Batman’da görüyoruz. Biz Batman’ı gerçekten böyle bilmiyorduk. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Fakat gördüğümüz tablo çok daha güzel. İyi ki Batman’a geldik diyoruz.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok