
BATUCAMPUS mobil uygulaması tanıtıldı
Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen BATUCAMPUS mobil uygulaması, Üniversite kampüsünde düzenlenen programla tanıtıldı.
Lansman töreninin açılış konuşmasında üniversitenin dijital dönüşüm sürecindeki kararlı adımlarına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. İdris Demir, uygulamanın tamamen yerli imkânlar ve üniversitenin kendi yazılım ekibi tarafından hayata geçirildiğini vurguladı.
Rektör Demir, mobil uygulamanın dijital dünyanın sunduğu fırsatları imkân sağladığını, akademik ve idari personel ile öğrencilerin günlük işlemlerini hızlı, pratik ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıdığını ve Batman Üniversitesinin kendi uygulamasını geliştiren ilk üniversiteler arasında yer aldığını vurguladı. Batman Üniversitesinin sadece teknolojik altyapısını güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda akademik, kültürel ve sosyal alanlarda da önemli projelere imza attığını belirten Demir, bu projelerin öğrencilerin daha donanımlı, rekabetçi ve yenilikçi bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırladığını ifade etti.
Uygulamanın tanıtımını yapan Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hafzullah İş ise BATUCAMPUS uygulamasının, kullanıcılarına güncel haber ve duyuru, akademik takvim, kütüphane erişimi, üniversite rehberi, elektronik belge yönetim sistemi, öğrenci bilgi sistemi ve e-posta şifre işlemleri gibi pek çok hizmeti tek bir platform üzerinden sunduğunu ifade etti. Dr. Öğr. Üyesi İş, uygulamanın anlık bildirim özelliği ve yüklü olduğu tüm telefonlara direkt olarak gönderilen güncel duyurular sayesinde SMS paketlerinden sağlanan maliyetlerin minimize edilmesine olanak tanıdığını kaydetti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok