
“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
Bir taraftan ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri bir yandan da saha çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, iftar programlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve ekibi, ikincisini düzenlediği “KARDEŞLİK SOFRASI” adı altında Cudi Mahallesinde tertiplediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ev ziyaretleri, saha çalışmaları ve iftar programları kapsamında vatandaşla yakın temas kuran Başkan Çetin ve ekibi, bir an olsun durmuyor. Aynı zamanda, Başkan Çetin’in vatandaşlara bizzat kendi elleriyle yemek dağıtması takdirle karşılandı.
Halk Buluşmaları Devam Ediyor
Birçok platformda, ekibini de halkla kucaklaştırmaya çalışan Çetin, “Tüm bunları, siyaset için oy için yaptığımızı sanmasınlar? Bir şehri, bir beldeyi, bir köyü gerçek anlamda yaşanabilir kılan ve güzel yapan orada yaşayan insanların samimiyetleri ve sıcaklığıdır. Bizim de bu halkın da sevgiye, şefkate, ilgiye dahası bizim birbirimize, birlik olmaya kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bizi, kadim halkımızla baş başa bıraksınlar artık. Onlar da siyasi ve projesiz kandırmaca rantlarına devam etsinler’’ dedi. Başkan Çetin ayrıca, ‘’Kardeşlik Sofrası’’ programının bir seçim çalışması olmadığını, evvela bir araya gelme gayesi güttüğünü de dile getirdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 02BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 032 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 04REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 061 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 07MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 08Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0919 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 10Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 11“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 12“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 13BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 14ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 15YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
Henüz Yorum yok