
“EĞİTİMDEKİ SIKINTILAR ÇÖZÜLECEK”
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, 2021-2022 yılı eğitim-öğretim döneminde okullardaki eksiklik ve sorunlarla ilgili sorulara cevap verdi.
Konuşmasının başında velilere seslenen Kurtaran, özellikle hijyen, mesafe ve temizlik konusunda öğretmenlere, okul yönetimlerine yardımcı olmalarını, bu konuda öğrencileri bilinçlendirmelerini istedi. Bir buçuk yıl aradan sonra yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin okula uyum konusunda sorun yaşayabileceklerini vurgulayan Kurtaran, uyum sağlama konusunda veli-eğitimci iş birliğinin önemine temas etti. Basın mensuplarının okullardaki sorunlarla ilgili gündeme getirdikleri konular hakkında açıklamalarda bulunan Kurtaran, "Pandemiden ötürü bazı sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunların giderilmesi için Bakanlığımızın, Batman Valiliğinin ve ilgili diğer kurumların da yardımıyla ciddi çalışmalar içerisinde bulunuyoruz" dedi.
Dışardan kaynak kitapların aldırtıldığı, bağış adı altında para toplandığı ve okul servisleri konusunda ciddi sıkıntıların yaşandığını kaydeden Kurtaran, onarılan okulların bitirilememesinden ötürü öğrencilerin mağdur olduğu, temizlik ve güvenlik personeli yetersizliğinden dolayı çocukların temiz olmayan ortamlarda eğitim gördüğü gibi velilerden gelen şikâyetlerin çözümü için gayret sarf ettiklerini belirtti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0219 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 03Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 04“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 05“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 06BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 07ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 08YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 09İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 10Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 11“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 12VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 13OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 14ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 15HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
Henüz Yorum yok