
Dicle Elektrik’e teşekkür
Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Cevizli Köyü Muhtarı Mehmet Salih Barulay, 30 yıl önce boşaltıldıktan sonra geri dönüşlerle birlikte yeniden canlanan köylerine elektrik hattı çeken Dicle Elektrik Dağıtım’ın Gercüş İlçe Şefliğine teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlçe Şefi Mehmet Emin Ekici’yi ziyaret eden Muhtar Mehmet Salih Barulay, daha önce elektrik bulunmayan köylerinin 30 yıl önce güvenlik sorunları yüzünden boşaldığını belirterek, “Bu sorun giderilince köye dönüşler başladı. Yeniden yaşamın başladığı köyümüzde doğal olarak elektrik ihtiyacı da doğdu. Böyle olunca Dicle Elektrik’e müracaat ederek köyümüze elektrik enerjisi bağlanmasını istedik. Ana hattan 2 kilometre uzakta olan köyümüze kısa sürede yeni bir hat çekildi. Köyde kurulan elektrik şebekesi sayesinde elektrik enerjisine kavuştuk. Şahsınızda tüm Dicle Elektrik ailesine teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.
“Görevimizi yaptık”
Dicle Elektrik Dağıtım Gercüş İlçe Şefi Mehmet Emin Ekici ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorumluluk bölgelerinde hiçbir yerleşim birimini elektriksiz bırakmayacaklarını söyledi. Ekici, “Biz Cevizli Köyüne elektrik vererek görevimizi yaptık. Şehirlerde olsun kırsalda olsun tüm tüketicilerimize kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak önceliğimizdir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 02‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0352 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 04TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 05BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 06AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 07KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 09PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 10EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 11Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 12BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 132 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 14REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 15BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
Henüz Yorum yok