
Ak Parti köy köy geziyor
Hafta sonu 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Batman SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat, önceki İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez ilçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, İl ve ilçe Başkanlarından oluşan heyet merkez Seyitler Mahallesi, Beşiri ilçesi, Recepler köyü, Akuba köyü, Doğankavak köyü, Akça köyü, Binatlı köyü, Örmegözü köyü, ve bunlara bağlı mezraları ziyaret edip, ‘EVET’ için destek istedi.
“MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ”
Makam ve mevkilere aldırmadan her zaman milletin hizmetkârı olduklarını belirten AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, gitmedik köy ve ev bırakmayacaklarını söyledi. Nasıroğlu yaptığı açıklamada; “Köylü bizim için her zaman ‘Milletin Efendisi’ olmuştur. Çünkü köylü üreten ve tüm değerlerimizi yaşatandır. Köylülerimiz olmasa bizim hiçbir değerimiz olmaz. Onları her zaman kendimden üstün görmüş ve değer vermişimdir. AK Parti ailesine girdiğim günden beri, kendimi halkımın hizmetkârı olarak görmüşüm. Allah’ın izniyle hem Batman’da hemde Türkiye’de 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda ‘EVET’ oyu vererek aydınlık geleceğimize oy vereceğiz” diye konuştu.
“KÖYLÜMÜZLE YENİ BİR TÜRKİYE DOĞACAK”
Köylere yaptığı destek ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, 16 Nisan 2017 tarihinde ‘EVET’ desteğiyle yeni bir Türkiye ile güvenli yarınlara bakacaklarını söyledi. Başkan Uçar; “Yoğun bir şekilde çalışmamız, kesinlikle siyasi bir hareket değil, Türkiye’nin geleceği ve güvenli yarınlarına olan desteğimizdir. Siyasi görüşü, dili, dini ne olursa olsun yarınlarımız için herkese büyük görevler düşüyor. 16 Nisan’da 78 milyonla ‘EVET’ diyerek, sandıktan daha güçlü ve gür bir sesle çıkmalıyız.” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 03KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 04Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0650 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 07REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 08BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 09Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 10BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 11 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 12YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 13DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 14BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 15“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
Henüz Yorum yok