
''DENETİMSİZLİK CAN GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR''
YIMAZ ''DENETİMSİZLİK CAN GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR''
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, son dönemde yaşanan inşaat kazalarına yönelik yaptığı açıklamada, işçilerin güvenli koşullarda çalışması gerektiğine dikkat çekti.
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Yılmaz, iş kazalarının önlenebilir olduğunu vurgulayarak, yetkililere denetimleri sıkılaştırma çağrısında bulundu. İşçilerin güvenlik önlemleri alınmadan çalışmaya başlamasının büyük bir risk oluşturduğuna dikkat çeken Yılmaz, Evine ekmek götürmek için yola çıkan işçilerimizin, sağlıklı ve güvenli koşullarda çalışarak evlerine dönmeleri en temel haktır. Bu konuda gerekli tedbirlerin alınması hayati bir öneme sahip dedi. İnşaat sektörünün yüksek risk taşıyan alanların başında geldiğini ifade eden Yılmaz, “Denetimler yetersiz kalıyor. Bu durum, can güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle inşaat ve benzeri tehlikeli sektörlerde, iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının titizlikle yürütülmesi gerekiyor.
Denetimler yapılıyor mu? Yapılıyor ise gerekli önlemler uygulanıyor mu? Çalışma koşulları sürekli gözden geçirilmeli, eksikler ivedilikle giderilmeli'' ifadelerinde bulundu. İş güvenliği konusunda yetkililere seslenen İl Başkanı Şehmus Yılmaz, işçilerin can güvenliğini koruyacak düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok