
BAB-GED’ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ
BAB-GED’den MÜSİAD’a ziyaret
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan ve üyeleri, MÜSİAD Batman Şubesi’ni ziyaret etti.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bulut Kutlu, Mehmet Salih Seyhan ve Ekrem Turğut’tan oluşan BAB-GED yönetimi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Batman, Batman basını ve iş dünyasının sorunları ve durumu ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Özdemir, Batman ekonomisi, iş dünyasına yönelik çalışmaları ve sel felaketi sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sel bölgesi ve köylerde 600 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunduk. Ancak son zamanlarda yaşananlardan dolayı bir türlü asıl gündemimize ve yapacağız projelere odaklanamıyoruz. Göreve geldikten kısa süre sonra ülke olarak deprem felaketiyle sarsıldık. Ardından seçim gündemi geldi. Şimdi de Batman’da yaşanan sel afeti ve Gazze’de yaşanana katliamlardan dolayı başka gündeme odaklanamıyoruz.” diye konuştu.
Özdemir konuşmasının devamında basının önemine değinerek, basına sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda yapılacaklar ile ilgili kurumlara yol gösterme ve eksiklikleri gösterme açısından önemli görevler düştüğünü söyledi.
Özdemir ayrıca, Batman’da en büyük sorununun gençliğin ve neslin yozlaşması olduğunu ve öncelikli olarak tüm STK’lar ve basının bu konuda çalışma yapması gerektiğin söyledi. Özdemir devamla, “Batman’da işsizlikten ziyade iş beğenmeme sorunu var. Sanayici ve işadamları olarak çalıştıracak eleman bulamıyoruz. Kimse çalışmak istemiyor veya çalışmaya ihtiyaç duymuyorlar.” İfadelerini kullandı.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan Demir de derneğin kuruluşu ve derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Batman’ın sorunlarına karşı duyarlı olduklarını belirten Demir, “Bahsi geçen sorunları haber ve köşe yazıları ile daha önce gündeme getirdik. Batman’ın sorunlarını çözme noktasında kurumlara yol gösterme anlamında gündeme getirmeye devam edeceğiz. Batman ve Batman basının sorunu ile ilgili olarak katkı sunanlara ve çözüm için adım atanlara dernek olarak destek olacağız.” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 02EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 03BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 04VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 06BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 07HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 09REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 10Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 11Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 12SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1350 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 14İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Henüz Yorum yok