
Batman'da "Bilgi Evi" açıldı
Batman Valisi Ahmet Deniz, Gercüş Belediyesi tarafından, hayatını kaybeden ve yaralanan polis ile askerler onuruna düzenlenen "Gönül Sofrası" adlı iftar programına katıldı.
Programa Vali Ahmet Deniz, Kozluk Kaymakamı Ünal Koç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
İftar öncesi Gercüş Belediyesi tarafından yapılan Bilgi Evi'nin açılışını gerçekleştiren Deniz, "Batman'a geldiğim günden beri ilimizin eğitim konusunda ülkemizde örnek bir şehir gösterilmesi adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu konuda birçok eğitim yatırımımız ve projelerimiz oldu ve olmaya da devam edecek." dedi.
Daha sonra iftar programına geçen Deniz, masaları dolaşarak, katılımcılarla bir süre sohbet etti.
İftar sonrası Vali Deniz ve Gercüş Kaymakamı Koç birer konuşma yaptı. Deniz, "Yüzyıllardır dış güçler tarafından Türkiye'ye yönelik saldırılar devam ediyor. Ülkemize saldıranlar Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda başaramadıklarını 15 Temmuz'da piyonlarını kullanarak saldırıyorlar. Bu milleti dize getiremediler, getiremeyecekler." ifadelerini kullandı.
Koç ise belediye vekilliğine atandığı dönemden beri yapmış olduğu proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.
TEOG birincilerine bisiklet hediye edildi
Daha sonra Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarında Gercüş ilçesinde dereceye giren 17 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 02TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 03ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
- 04EKMEN “BU BİR SON DEĞİL, YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ”
- 05GIDA NUMUNELERİ ALINDI
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ TESK’E TAŞIDI
- 07GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08BİSİKLETİ ÇALINAN YURTSEVER’E HÜDA PAR SAHİP ÇIKTI
- 09Nûbihar Derneği'nden anadile sahip çıkma çağrısı
- 10VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 11VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 12Milletvekili Oduncu’dan Hasankeyf yolundaki kazalara tepki
- 13''MAVİ - YEŞİL BATMAN'A HAYAT KATACAK''
- 14ŞEYH HALİD ANMASI 17-18 MAYIS’TA
- 15BEŞEVLER MAHALLESİ PIRIL PIRIL
Henüz Yorum yok