
Batman’da 14 milyon hibe desteği sağlandı
Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas tarafından yapılan açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hibe projelerine başvuru süresinin 29 Aralık tarihine uzatıldığını bildirdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca gerek millî gerekse mahallî ölçekte kırsal kalkınmaya yönelik yatırımlara büyük önem verildiğini belirten Kiyas, “Bölgemizin ve ilimizin tarımsal kapasitesi göz önüne alındığında yatırımlara verilen 2 milyon TL'ye kadar yüzde 50 hibe desteğinin önemi daha iyi anlaşılacaktır. İlimizde üretilen ve yetiştirilen ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine dönük yatırımlara şimdiye kadar 14 milyon 241 bin TL hibe desteği sağlanmış, bununla ilimize 53 yeni tesis kazandırılmış ve 688 insanımıza aş ve iş imkânı sağlanmıştır.” dedi.
Yatırım yapmak isteyen yatırımcılara ek süre verildiğini hatırlatan Kiyas, “Başvurular internet ortamında www.tarim.gov.tr adresinden yapılmaya 29 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir. Yatırımcılarımızın konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz ile temasa geçmeleri faydalı olacaktır. Böylelikle ilimize kazandırılacak yeni tesislerle gençlerimize de istihdam imkânı sağlanmış olacaktır." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok