
Yunan oyuncu Batman’ı anlattı
Yunan oyuncu Batman’ı anlattı
Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımının kadrosuna kattığı Yunan oyuncu Charalampos Mallios, Yunan basınına demeç vererek Batman'ın tanıtımına katkı sağladı.
Yunanistan'ın saygın hentbol basın kuruluşu olan e-handball'e Batman ve Batman Belediyespor ile ilgili düşüncelerini aktaran Yunan oyuncu Mallios, Batman Belediyespor Hentbol takımına transfer olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.
BATMAN'IN TANITIMINA KATKI SAĞLADI
Belediye Hentbol takımının Yunan milli oyuncusu Charalampos Mallios, Bursa ilini bırakarak, Türkiye'nin Güneydoğusu’nda yer alan Batman'a gelme sürecini şu cümlelerle anlattı: "Büyük bir karar aldım. Birçok Süper Lig ekibinden transfer teklifleri geldi fakat Batman Belediyespor'un hedeflerini ve düşüncelerini kendime daha yakın hissettim. Batman Belediyespor'u seçerek doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Takımın 2017 yılında kurulması ve kısa süre içerisinde Süper Lig'e yükselmiş olması, transferimde önemli bir etkendi.
‘HASANKEYF’E HAYRAN KALDIM’
En azından Belediyespor'un ligi ilk üç takım arasında bitirip Avrupa'ya gideceğinden eminim. Takımın başarılı bir yönetim kadrosu var. Baş Antrenör Secaettin Aydoğ, uluslararası tecrübeye sahip bir antrenör, kulübe transferim sürecinde benimle yakından ilgilenen ve beni ikna etmeyi başaran Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin de çok değerli bir Kulüp Başkanı" Haber de ayrıca 'Zengin tarih' başlığı altında tarihi antik kentimiz Hasankeyf'in tarihine de yer verildi. Mallios, e-handball basın kuruluşuna yaptığı açıklamada Batman’ın tarihi antik kenti Hasankeyf'e hayran kaldığını kaydetti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01REKTÖR DEMİR , HEDEFLERİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI
- 02İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 03TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 04EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 05UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 06VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 07İL EŞ BAŞKANI TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
- 08DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 09EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 10BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 11VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 13BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 14HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 15BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
Henüz Yorum yok