KAPLAN'DAN MÜLKİYET SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Salih kaplan ; ''Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.'' dedi
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 02FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 03BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 04TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 05TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 06HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 07YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 08Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 09BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 10TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 112026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 12ANKARA’DA VEFA GECESİ
- 13YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ RADAR DÖNEMİ
- 14STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 15BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok