YAZARLAR BASINLA BULUŞTU
Yazarlar basınla buluştu
Bünyesinde 7 yayınevi bulunan Batman Mütercim Yayın Grubu, yazarları basınla bir araya getirerek karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlikte Mütercim Yayın Grubu sahibi araştırmacı Yazar Mehmet Ali Arslan, onur konuğu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Burhanettin Ceylan, Mütercim Yayın Grubundan Araştırmacı Yazar Ecir Demirkıran, Araştırmacı Yazar Muhammed Zeki Mirzaoğlu, Yazar- Şair Maruf Özülkü, SEBE Yayınları yazarlarından Gazeteci Yazar Metin Özmen ve YAFES Yayınları yazarı Gazeteci Yazar Ekrem Turğut yer aldı. Mütercim Yayın Grubu sahibi yazar Arslan, “Değerli yazarları basınla buluşturduk. Tüm dünyada olduğu gibi ülke olarakta büyük ekonomik bunalımlardan geçiyoruz. Mesaj olarak ta, ekonomik krizin olduğu bir dönemde ihtiyaç sıralamasında kitap, bin maddeden sonuncusu olsa da, halkımızın okuma ve bilgi sayesinde bu bunalımdan kurtulacağına inanıyoruz. Ayrıca halkın, okumak suretiyle milletimiz üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceğine inanıyoruz” dedi. Tüm kitaplarda yüzde 50 indirim yaptıklarını belirten Yazar Arslan, “Güneydoğuda bulunan tek yayın grubu olarak okumaya teşvik etmek amacıyla okuma seferberliği başlattık.
Okuma seferberliği kapsamında halkımızın yanında olmak için tüm vatandaşlarımız için bir indirim kampanyası başlattık. Tüm kitaplarda yüzde 50 indirim uygulamaktayız. Bunun yanında okuma seferberliğine destek amacıyla, kendisine bir kitap alan vatandaşlarımıza, arkadaşına hediye edebileceği bir kitabı da hediye ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok