
Quaresma, Güneş'e sinirlenerek çalışmayı bıraktı
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma son taktik antrenmanda sinirlenip çalışmayı terketti. Bu tepkinin nedeni ise teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği bir karar.
Son taktik antrenmanında kendisine 11'de oynayanların yeleğinin verilmediğini gören Quaresma, sinirlenip çalışmayı terk etti. Ancak krize anında el koyan Güneş, Q17'nin gönlünü alıp tekrar idman sahasına getirdi.
ŞANS VERİLMEYİNCE ÇILDIRIYOR
Beşiktaşlılar için farklı bir öneme sahip Ricardo Quaresma... Topu ayağına her aldığında tribünler hop oturup hop kalkıyor... Portekizli yıldızın futbolu ne kadar heyecan veriyorsa oynamaması da bir o kadar etki yaratıyor. Isınmaya çıktığında bile tribünlerde alkış tufanı kopuyor. Bu sevgi ve beklentinin farkında olan Q17 de kendisine şans verilmemesini yediremiyor.
SİNİRLENDİ, ÇALIŞMAYI TERK ETTİ
İlk döneminde oynamadığı için zaman zaman sıkıntı yaratan Quaresma, Şenol Güneş'le de benzer bir problem yaşadı. Q17'nin, 2-0 galip gelinen Başakşehir maçı öncesinde ilk 11'de olmadığını öğrenince sorun yarattığı ortaya çıktı. Son taktik idmanda çift kale maçta 11'de oynayanların yeleğinin kendisine verilmediğini gören Quaresma, sinirlenip çalışmayı terk etti. Saha kenarına gelen Q17, bir süre kendi kendine söylendi.
ŞENOL GÜNEŞ GERİ GETİRDİ
Şenol Güneş ise yaşanan bu krize anında müdahale etti. Öğrencisinin hareketine kızmak yerine tam tersi bir yaklaşımda bulunan Güneş, hemen saha kenarına Q17'nin yanına gitti. Quaresma ile bir süre konuşan ve gönlünü alan başarılı hoca, öğrencisini daha sonra idman sahasına getirdi. Kriz, anında tatlıya bağlanırken Portekizli, hocasından özür dileyip antrenmanı tamamladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok