
MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman Havalimanı’nın kaderine terk edilmeye çalışıldığını belirtti.
Önümüzdeki aydan itibaren Batman Havalimanı’ndaki sefer sayısının yarı yarıya düşürülecek olması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “700 bine yakın insanın yaşadığı Batman’dan havayolu ile sefer yapılabilecek sadece İstanbul ve Ankara rotasının olması başlı başına büyük bir sorun iken, Batman’dan İstanbul’a yönelik sefer sayısının da önümüzdeki aydan itibaren yarı yarıya düşürülecek olması tam anlamıyla Batman’ı yok saymaktır. Batmanımız gün geçtikçe büyüyen, dinamizmi artan bir kenttir.
Son dönemde uçuşta önemli rekorların elde edildiği Batman Havalimanı’nda tam da yolcu sayısının artacağı yaz aylarında alınan bu kararı kabul etmiyor ve derhal karardan vazgeçilmesini talep ediyoruz. Batmanlı vatandaşlar, Türkiye’nin herhangi bir şehrine gidiş için İstanbul’u transit olarak kullanıyor ve buraya gidiş en yüksek bilet ücretini ödemek zorunda bırakılıyor. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de uçuş sayısını yarıya düşürmeye karar vermişler. İktidar partisi temsilcileri de şehrimizi yok sayan bu kararı çoktan kabul etmiş durumda.
Böyle giderse İstanbul’a gitmek için 2, 3 bin liralık bilet fiyatları ile karşı karşıya kalacağız. Önceki hafta Batman Otogarı önünde yaptığımız basın açıklamasında da Batmanlı vatandaşların şehirlerarası ulaşım açısından ciddi sorunlar ile karşı karşıya kaldığını belirtmiştik. Bu şehrin vatandaşlarının her yönden mağdur edilmesine seyirci kalmayacağız. Karar geri alınmazsa tepkimizi birçok farklı yolla da göstermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp,
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok