
"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi. Ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermenin mümkün olmadığını ifade eden Fırat; “Bugün bütün insanlık büyük bir illetin pençesinde yaşama savaşı vermektedir. Ekonomik, sosyal ve psikolojik alanda herkes kendince bir mücadele vermeye çalışmaktadır. Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır. Esnafın,işine son verilenin, çiftçinin, emeklinin durumu malum, Asıl bu süreçte muhtaçlarımızın, yoksullarımızın dertleri ile dertlenmek ve bu kardeşlerimize en azıdan her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda bir Ramazan yardımı ulaştırmak en büyük dilek ve temennimizdir. Bazı vakıf ve dernekler tarafından büyük bir fedakarlık içerisinde gerçekleştirilen bu ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermek mümkün değildir. Bugün olağan üstü bir durum yaşanmaktadır. Binlerce insanımız aç ve yoksulluk içerisinde çaresiz hayırsever insanlardan yardım beklemektedir.
Bu muhtaç insanlara yardımın kimin tarafından götürüldüğü hiç önemli değildir. Kaldı ki bu yardımların tek elden dağıtılması büyük zaman alacağı gibi bir çok muhtaç aileye de ulaşılamayacaktır. Tıpkı maske dağıtımı gibi... 50 gündür hala maskesini alamayanlar var. Onun için sayın yetkililerimizin bu konuda almış oldukları kararı bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu süreçte kim bir iyilik, bir hizmet yaparsa Allah razı olsun diyerek takdir etmemiz gereken bir dönemde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok