
Genç ASKON Batman’dan KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan’a Nezaket Ziyareti.
Genç ASKON Batman’dan KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan’a Nezaket Ziyareti.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON) Batman Şubesi, KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, genç girişimcilerin desteklenmesi ve bölge ekonomisine katkı sunacak projeler ele alındı.
Genç ASKON Batman Şube yönetimi, İl Müdürü Fidan’a görevinde başarılar dileyerek, bölgedeki genç girişimcilerin karşılaştığı fırsatlar ve zorluklara dair görüş ve önerilerini paylaştı. Heyet, girişimcilik ruhunun canlı tutulması ve gençlerin iş dünyasında daha etkin rol alabilmesi adına KOSGEB desteklerinin daha ulaşılabilir hale gelmesinin önemine vurgu yaptı.
Ziyaret kapsamında, Batman’da girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, KOSGEB’in sunduğu teşviklerin gençler arasında daha fazla bilinirlik kazanması ve yerel kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin desteklenmesi konularında istişarelerde bulunuldu.
KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç girişimcilere verdikleri desteği artırmak adına iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. Müdür Fidan, “Gençlerimizin üretime ve istihdama katkı sağlamaları, sadece kendi gelecekleri için değil, aynı zamanda bölgemizin ekonomik gelişimi için de büyük önem taşıyor.” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona ererken, Genç ASKON Batman heyeti, misafirperverliğinden dolayı İl Müdürü Fidan’a teşekkürlerini sundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok