
MÜSİAD’TAN ‘TECRÜBE PAYLAŞIMI’ TOPLANTISI
MÜSİAD Batman Şubesi, Eski Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in ‘Katılımıyla Tecrübe’ paylaşımı toplantısı düzenledi.
MÜSİAD Batman Şubesi, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in katılımıyla, üyelerine yönelik bir tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirdi. MÜSİAD Batman Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, iş insanları için önemli bir paylaşım ve dayanışma ortamı sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, bilgi ve deneyimin önemine vurgu yaparak “İş dünyasında başarıya ulaşmak sadece bilgiyle değil, aynı zamanda dayanışma ve tecrübe paylaşımıyla mümkün. Bu amaçla düzenlediğimiz toplantıda, kıymetli bir isim olan Sayın Abdulsamed Temel’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
MÜSİAD’ın önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel, iş dünyasında karşılaşılan zorluklar, değişen koşullara uyum sağlama ve üretimin artırılması konularında deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Temel, Türkiye’nin ekonomik kalkınması için iş dünyasının üstlendiği önemli rolü vurgularken, Batman iş dünyasının da bu sürece olan katkısını takdir etti.
Toplantının Batman iş dünyasına yeni bir vizyon kazandırması ve katılımcılar için ilham verici bir deneyim olması hedefleniyor. Batman Şubesi olarak, iş dünyasında dayanışmayı güçlendirmeye ve Batman’da sürdürülebilir ekonomik kalkınma sağlamaya yönelik çalışmaların süreceği ifade edildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 02BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 03İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 04Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 05Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 06Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 07AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 08JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 09TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 112 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 12BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 13MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 14AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 15Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
Henüz Yorum yok