
“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Sarıyer Futbol Kulübü taraftarlarının Batman’a ve Batman Petrolspor’a yönelik çirken eylemi hakkında açıklamalarda bulundu.
Sarıyer Futbol Kulübü taraftarlarının Batman Petrolspor’a yönelik çirken eylemine değinen Ramanlı, “O eylemde Batman'ımıza ve güzide takımımız Petrolspor'a hakaretler edildi. Bir yandan İslami değerler alet edilerek Batman'ımıza karşı küfürler, sinkaflı ifadeler kullanıldı. Bir yandan da Petrolspor'umuzun bayrağına hakaret edildi. Bu tarz çirkin ve provokasyon içeren tahrik edici davranışları buradan tel’in ediyoruz.
Bizim spor anlayışımız; sporun barış dostluk ve kardeşlik getirmesidir. Sporu bir düşmanlık aracına dönüştüren, toplum arasında kin ve nefret duygularını arttıran bir alet gibi görmemek gerekiyor” dedi. Türkiye Futbol Federasyonuna büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Ramanlı, “Türkiye Futbol Federasyonuna büyük görevler düşüyor. Kendini bilmez birkaç taraftarın yapıp ettiklerinin de yanlarına kâr kalmaması için hukuki sürecin takipçisi olacağımızı buradan ifade ediyoruz.
Bununla beraber bütün bu tahriklere rağmen Batman'ımızın medarı iftiharı olan Petrolspor kulübümüze göstermiş olduğu olgunluk, taraftarımıza da tahriklere kapılmadan bu tür provokasyonlara alet olmaması sebebiyle yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok