
VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Petrolspor taraftar gruplarıyla bir araya gelerek, ilimizde oynanacak maçların huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıya; Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar ve Gökhan Dolaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Ekrem Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi özperk, Petrolspor Genel Sekreteri Cemal Kaya, Petrolspor Yarasalar, Vikingler ile Karşı taraftar gruplarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda; 1. Lig yolunda ilerleyen Petrolspor’un, ilimizde oynayacağı karşılaşmalarda rakip takımların şehrimize yaraşır bir şekilde karşılanması, spor güvenliğinin sağlanması, taraftar gruplarının talep ve istekleri ile taraftarlar ve ilgili kurumların iş birliği içinde yürütecekleri çalışmalar ele alındı.
Taraftar gruplarının talep ve önerilerini dinleyen Vali Canalp, Batman Petrolspor’un hedefinin 1. Lig, akabinde ise Süper Lig’e yükselmek olduğunu vurgulayarak, bu süreçte şehrin tüm dinamiklerinin takım etrafında kenetlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca bu noktada taraftar gruplarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.
Taraftar grup temsilcileri ise kendilerini misafir eden Vali Canalp teşekkür ederek, Batman Petrolspor’un şehrimiz için önemli bir marka ve birleştirici bir güç haline geldiğini belirttiler. Şehrin sportif hoşgörüsüne yakışır şekilde rakip takımları karşılayacaklarını, her gelen takıma çiçek takdim edeceklerini ve spora yakışan centilmenliği göstereceklerini dile getirdiler.
Petrolspor Genel Sekreteri Cemal Kaya da takımın sportif başarısını toplumun tüm kesimlerine taşımak için taraftar gruplarıyla iş birliği içinde olduklarını belirtti. Bu kapsamda, takım oyuncularıyla birlikte okul ziyaretleri yaptıklarını, sosyal sorumluluk kapsamında gençleri ve aileleri evlerinde ziyaret ederek maçlara davet ettiklerini ifade etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok