
ŞİFAYI BATMAN BÖLGE DEVLET HASTANESİNDE BULDU
Boyun ve kol ağrılarından Batman Bölge Devlet Hastanesinde kurtuldu. 50 yaşındaki Netice Duruk şifayı Bölge Devlet Hastanesi’nde buldu. Mikroskobik yöntemli ameliyatla Duruk sağlığına kavuştu.
Felç olabilirdi
Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “Hastamız bize özel bir hastaneden geldi. Boyun ve kol ağrısı çekiyordu. Kolda güç kaybı ile değerlendirilmiş olan hastaya yapılan tetkikler sonucu boyun fıtığı tanısı kondu ve ameliyat önerildi. Hemen müdahale edilmeseydi kolunda felç gelişebilirdi. Zaten çok zaman kaybetmişti. Mikroskobik yöntemle ameliyatı yapıldı. Ameliyattan hemen sonra kol ağrısı geçti ve güçsüzlüğü düzeldi. Ertesi gün de sorunsuz bir şekilde taburcu edildi.
Yaşam kalitem yükseldi
Boyun ve kollarındaki ağrılarından kurtulmanın sevincini yaşayan Duruk, “Uzun zamandır boyun ve kollarımda ağrılar yaşıyordum. Bu ağrılar yaşam kalitemi düşürmüştü. Birçok özel sağlık merkezlerine de gittim ama sonuç istediğim gibi olmadı. Yaptığı başarılı ameliyatlarla hastaların yüzünü güldürdüğünü duyduğum Beyin Cerrahi Uzmanlarından Mustafa Karakuş’a geldim. Batman Bölge Devlet Hastanesinde geçirmiş olduğum ameliyat sonucu şifa buldum. Beni sağlığıma kavuşturan doktoruma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok