
“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
YÜZME BİLMEYEN KADINLAR YÜZMEYİ ÖĞRENECEK
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında kadın kursiyerleri yüzme eğitimiyle buluşturuyor. Proje; katılımcıların sporla tanışmalarını, yüzme becerisi kazanmalarını, sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini ve güvenli yüzme tekniklerini öğrenmelerini hedefliyor.
Özellikle hiç yüzme bilmeyen kadınların su sporlarına ilgisini artırmak amacıyla hayata geçirilen proje, aynı zamanda sosyal etkileşimi güçlendirmeyi ve özgüveni geliştirmeyi amaçlıyor. Eğitimler, Batman Belediyesi’ne bağlı Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Spor Kompleksi’nde alanında uzman yüzme eğitmenleri eşliğinde başlıyor.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kursiyerlerin Belediye Spor Kompleksine belediyeye ait ulaşım araçlarıyla götürülüp getirileceğini, katılımcılara temel yüzme teknikleri, su güvenliği ve nefes kontrolü gibi konularda teorik ve pratik eğitimler sunulacağını söyledi.
21 Ağustos 2025 tarihinde başlayan yüzme eğitimleri, yaz dönemi boyunca belirlenen takvim çerçevesinde haftanın belirli günlerinde gerçekleştirilecek. Batman Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi ile sporun tabana yayılmasına katkı sunarken, yüzme bilmeyen kadınların bu beceriyi güvenli bir ortamda öğrenmesini sağlıyor. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, eğitim ve öğretim yılının yaz tatiline girmesinin ardından farklı yaş gruplarına yönelik sportif ve kültürel projelerini sürdürüyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok