
KİTAP FUARINI BİNLER ZİYARET ETTİ
Binlerce vatandaş kitap ve yazarlarla buluştu
Batman’da 5’nci kez kapılarını açan Kitap Fuarı'nı bu yıl yaklaşık 225 bin kişi ziyaret etti.
Kitap fuarının Batman’ın prestijli etkinliği haline geldiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz; “153 Yayınevi’nin katıldığı fuardaki ziyaretçi sayısı, Batman’daki en büyük AVM’nin haftalık giriş-çıkış sayısından çok daha fazla oldu” diye konuştu.
.jpg)
7’DEN 70’E HER YAŞTAN İLGİ
Kitapseverler tarafından yoğun ilgi gören 5. Batman Kitap Fuarında bu yıl en dikkat çeken ziyaretçileri ise öğrenciler oldu. Okullarıyla birlikte fuarı gezen öğrenciler, Batman Valiliği ile Belediye’nin verdiği hediye kitap çekleri ile alışveriş yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, kitap fuarının 7'den 70’e her yaştan ilgi gördüğünü söyledi. 153 Yayın evinin katıldığı fuarı yaklaşık 225 bin kişi ziyaret ettiğini belirten Gürbüz; “Bu sayı Batman'daki en büyük Alışveriş Merkezi'nin haftalık giriş çıkış sayısından daha fazla. Kitapseverlerin bu şekilde fuara ilgi göstermesi bizi mutlu etti. Her şeyden önce Batmanlılar kitapsever bir toplum. Fuar kapsamında 60 kadar yazarımız şehrimize teşrif etti” ifadelerini kullandı.
1 MİLYON 200 BİN TL’LİK HEDİYE ÇEKİ DAĞITILDI
Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, açıklamasının devamında “Bu yazarlardan 20'si kitap fuarında söyleşi yaptı. Geriye kalan 40 yazarımız ise Milli Eğitim’e bağlı okullarda okur-yazar buluşmaları kapsamında öğrencilerle buluştu. Okullardan gelen öğrencilerin taşımacılığını da Belediye üstlendi. Okullardan gelen öğrencilerin istedikleri kitabı alabilmesi için 40 bin adet olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin liralık hediye çeki dağıttık. Kitap Fuarı’na verdiği destekten ötürü Vali ve Belediye Başkanvekili sayın Ekrem Canalp’a teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok