
EKMEN "BAKANLIK NEZDİNDE GİRİŞİMLERE BAŞLADIK"
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Maliye Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçilmesi planlanılan sosyal konut projesinde Batman’ın da yer alması için girişimlere başladıklarını duyurdu.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dar gelirli vatandaşlar için yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini açıkladı. Bakan Şimşek’in dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projesi açıklamasının ardından gözler Batman’a çevrildi. Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman’ın da proje kapsamına alınması için bakanlık nezdinde girişimlere başladı. Başkan Ekmen, “Batman’ın bu projeden faydalanması için tüm gayretimizi göstereceğiz. Şehrimizde birçok aile, artan kira fiyatları ve konut bulma zorluğu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor.
Bu nedenle sosyal konut projeleri, dar gelirli vatandaşlarımız için son derece önemli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak, bu konudaki desteklerimizi artırmak için bakanlık nezdinde gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte, Batman’da yaşayan dar gelirli ailelerimizin konut edinme hayalleri gerçeğe dönüşecektir. Bakanlıkların bu tür projelere hız vermesi, sadece konut ihtiyacını karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal bir yardımlaşma ve dayanışma ortamı da yaratacaktır” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok