
Akülü tekerlekli sandalyesi yandı, eve hapsoldu
Akülü tekerlekli sandalyesi yandı, eve hapsoldu
Akülü tekerlekli sandalyesi alev alarak yanan vatandaş, evden çıkamadığı için psikolojisinin bozulduğunu ve hayırseverlerden yeni bir akülü tekerlekli sandalye yardımı beklediğini söyledi.
Batman’da yaklaşık 10 gün önce akülü tekerlekli sandalyesi bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alarak yanan ve kullanılamayacak duruma gelen Mehmet Şirin Kartal, mağdur olduğunu belirtti. 12 yıl önce bir inşaatta çalışırken geçirdiği iş kazası yüzünden yürüyemeyecek duruma gelen ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan 4 çocuk babası Mehmet Şirin Kartal, dış dünyayla tek bağlantısının sahip olduğu akülü tekerlekli sandalye olduğunu ve 10 gün önce onun da yanarak kül olduğunu söyledi.
DESTEK BEKLİYORUM
10 günden bu yana akülü sandalyesi yandığı için dışarı çıkamadığını ve psikolojisinin bozulduğunu belirten Kartal, “Yaklaşık 10 gündür akülü tekerlekli sandalyem henüz belirlenemeyen bir sebepten yandı. Dünya ile olan irtibatım kesildi ve yatağa hapsoldum. Psikolojim daha çok bozuldu. Yetkililerden ve hayırseverlerden akülü araç desteği istiyorum. Depoda olan akülü aracımı şarja takmıştım. Yanarken depodaki diğer eşyalarımla birlikte yandı. Akülü aracımdan sadece demir yığını kaldı. Mahalle sakinlerinin desteği ile yangın zar zor söndürüldü. Yetkililere çağrım yaşadığım mağduriyetin giderilmesi ve tekrar akülü bir araca kavuşmak istiyorum. Evde daralıyorum ve yeniden sokaklara çıkmak için hayırseverlerin desteğini bekliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 02ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 03“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 04BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 05HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 06EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 08SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 09VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 10BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 11AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 13BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 14KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 15EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
Henüz Yorum yok