
BATMAN’DA İLK KEZ YAPILDI…
BATMAN’DA İLK KEZ YAPILDI…
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen, Oryantring İl Temsilciliği ve HİS (Herkes için Spor) Federasyonuyla ortaklaşa düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, ilk kez ‘Bisikletli Oryantring’ yarışması düzenledi.
4 ayrı kategoride yapılan ‘Bisikletli Oryantring’ yarışmasında dereceye girenlere madalya verilirken, bu tür organizasyonların sürekli hale getirilmesi talebinde bulunan katılımcılar, farklı alanlarda sportif aktivitelerin artmasını istedi.
.jpg)
BABA 3. KIZI 1. OLDU
Öte yandan yarışmaya kızıyla birlikte ANKA adına katılım sağlayan Mehmet Can Ertekin büyükler kategorisinde 3. olurken, kızı Sevgi Ertekin ise Büyük kızlar kategorisinde birinci oldu. Kızıyla yarışmaya katılım sağlamanın daha heyecanlı olduğunu belirten M. Can Ertekin, bütün babalara seslenerek, çocuklarıyla spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.
“İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDCEĞİZ”
Dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, gelen tüm talepleri olumlu şekilde değerlendireceklerinin müjdesini verdi. Avrupa Hareketlilik haftası kapsamında ‘Bisikletli Oryantring’ yarışmasın ilk kez yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri müdürü İbrahim Rüzgâr, bunun devamının geleceğini ve yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Rüzgar; “Harekette bereket ve sağlık vardır. Batman’da gençlerimizle bunu çok iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, uzman kadrolarımızla bütün organizasyonların üstesinden geleceğiz.” diye konuştu. Düzenlenen yarışmada Spor Şube Müdürü Burak Eren, HİS İl Temsilcisi Veysi Turan ve Oryantring İl Temsilcisi Hatice Adıbeli’de hazır bulundu.
.jpg)
YILDIZ ERKEKLER
1 - M. Yusuf Efe
2 - M.Emin Akdağ
3 - Tolga Kızılbulut
YILDIZ KIZLAR
1 - Azra Örnek
2 - Arjin Gezgin
3 - Elanur Yaşar
BÜYÜK KIZLAR
1 - Sevgi Ertekin
2 - Asya Erincik
BÜYÜK ERKEKLER
1 - Murat Bademcioglu
2 - Muhammet Özperk
3 - Mehmet Can Ertekin
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
3 Yorum
Veysi TURAN
24 Eylul 2020Veysi TURAN
24 Eylul 2020İbrahim Öztekin
16 Ocak 2022