
İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Batmanın Gönüllüler Derneği, yaptığı sosyal çalışmalarla takdir topluyor. Dernek; sağlık, eğitim, sosyal yardımlar ve gençlik projeleriyle başkentte yaşayan Batmanlılar başta olmak üzere, birçok ihtiyaç sahibine dokunuyor.
Dernek Başkanı Tarık Yaşar, Genel Sekreter İhsan Altunç ve yönetim kurulu üyelerinin gönüllülük esasıyla yürüttüğü faaliyetler; çıkar gözetmeden, sadece toplumsal fayda üretme amacıyla hayata geçiriliyor. Dernek aynı zamanda, Batmanlıların Ankara’da güçlü ve etkili bir lobiye sahip olması için önemli bir rol üstleniyor.
Derneğin çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz “Batmanın Gönüllüler Derneği’nin gerçekleştirdiği faaliyetlere bizzat tanıklık ettim. Sağlıktan sosyal yardıma, gençlerin desteklenmesinden hemşeri dayanışmasına kadar birçok alanda örnek bir duruş sergiliyorlar. Genç, aktif ve çıkar gözetmeyen bir yapıya sahipler. Böyle bir derneğin varlığı hem Batman hem de Ankara için çok kıymetli. Tüm yönetim kuruluna ve gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
İl Başkanı Yılmaz, derneğin toplumsal faydayı önceleyen yapısıyla, başkentteki sivil toplum faaliyetlerine de yeni bir soluk getirdiğini ifade etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok