
AK PARTİ’DEN PETROLSPOR’A TAM DESTEK!
AK PARTİ’DEN PETROLSPOR’A TAM DESTEK!
TFF 2. Lig play-off finalinde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Batman Petrolspor’a, AK Parti Batman İl Başkanlığı ve belediyelerinden büyük destek geldi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde, şehir genelinde organize edilen dev ulaşım desteğiyle binlerce taraftar Kayseri’deki tarihi karşılaşmaya taşınacak. Sason’dan 2 otobüs, Kozluk’tan 2 otobüs, Beşiri’den 2 otobüs, Gercüş’ten 1 otobüs, Hasankeyf’ten 1 otobüs ve Batman merkezden kalkacak otobüslerle birlikte şimdiden 10 otobüs hazırlandı. Taraftar talebine göre bu sayının artırılması için de çalışmalar sürüyor.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, yaptığı açıklamada şu sözlerle Batmanlıları maça davet ederek “AK Parti teşkilatları ve belediyeleri olarak, ilimizin gururu Petrolspor’un bu büyük gününde yanında olmak boynumuzun borcudur. Bu takım, bu halkın emeği, azmi ve yüreğidir. Tüm hemşehrilerimizi finalde takımımıza destek olmaya davet ediyorum. İnşallah şampiyon olarak 1. Lig’e yükseleceğiz ve Batman olarak göğsümüzü kabartacağız” dedi.
AK Parti’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu destek organizasyonu, yalnızca bir spor karşılaşması değil, aynı zamanda Batman’ın birlik ve beraberliğinin de simgesi olacak. Taraftarlar, “Petrolspor’un arkasında sadece bir şehir değil, bir inanç var” diyerek yola çıkmaya hazırlanıyor.
1 Haziran’da Kayseri’de sadece futbol değil, Batman’ın ruhu sahada olacak! AK Parti ile Batman, Petrolspor’un yanında! Hedef Şampiyonluk!
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok