Camiler arası bilgi yarışması elemeleri yapıldı
Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 5-13 Mayıs günleri arasında ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında etkinliklere devam ediyor.
Bu doğrultuda, Dernek tarafından 11-14 yaş aralığındaki çocukların katılımıyla 15 merkezde ve yaklaşık 120 cami arasında bilgi yarışması elemeleri yapıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan elemelerde Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrezzak Çelik, yarışma hakkında bilgilendirme yaptı.
Yarışmanın ardından Çelik, "Bizler, etkinliklerimize 5 Mayıs'tan itibaren başlamış bulunmaktayız. Elhamdülillah, programlarımız istediğimiz düzeyde ve güzellikte devam ediyor. 5 Mayıs'ta sabah namazıyla başlayan programlarımız, tüm güzellikleriyle devam ediyor. İstediğimiz verimi elde ediyoruz. Toplam 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenledik. Bu yarışmada güzel puan çıkaran camileri, bölge finali akabinde güzel bir ödülle ödüllendireceğiz." dedi.
Programlarının 13 Mayıs akşamına kadar devam edeceğini bildiren Çelik, "Yarın yine 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu defa 15-19 yaş aralığı olacak. Bilgi yarışmasından sonra programımız, futbol turnuvasıyla devam edecek. Akabinde düzenleyeceğimiz ses yarışmaları olacak. Ses yarışmalarına katılanların en büyüğü 19 yaşında olacak. Gençlerimize yönelik koşu programlarımız olacak. Cumartesi saat 10.00'da yeni statta halk koşumuz olacak. Aynı günün akşamı Şerzan Kurt Parkı'nda saat 20.00'de gençlik ilahi konserimiz olacak. Gençlik konserimizde yaş sınırı yok, herkes davetlidir. Ardından programımız piknik ve ödül töreniyle sona erecek." ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok