"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
"YARDIMLARIN YASAKLANMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, “Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır” dedi. Ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermenin mümkün olmadığını ifade eden Fırat; “Bugün bütün insanlık büyük bir illetin pençesinde yaşama savaşı vermektedir. Ekonomik, sosyal ve psikolojik alanda herkes kendince bir mücadele vermeye çalışmaktadır. Bu sıkıntılı dönemde toplumun her kesimi büyük sıkıntılar çekmekte, yaşamını zor şartlarda idame etmeye çalışmaktadır. Esnafın,işine son verilenin, çiftçinin, emeklinin durumu malum, Asıl bu süreçte muhtaçlarımızın, yoksullarımızın dertleri ile dertlenmek ve bu kardeşlerimize en azıdan her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda bir Ramazan yardımı ulaştırmak en büyük dilek ve temennimizdir. Bazı vakıf ve dernekler tarafından büyük bir fedakarlık içerisinde gerçekleştirilen bu ramazan yardımlarının yasaklanmasına anlam vermek mümkün değildir. Bugün olağan üstü bir durum yaşanmaktadır. Binlerce insanımız aç ve yoksulluk içerisinde çaresiz hayırsever insanlardan yardım beklemektedir.
Bu muhtaç insanlara yardımın kimin tarafından götürüldüğü hiç önemli değildir. Kaldı ki bu yardımların tek elden dağıtılması büyük zaman alacağı gibi bir çok muhtaç aileye de ulaşılamayacaktır. Tıpkı maske dağıtımı gibi... 50 gündür hala maskesini alamayanlar var. Onun için sayın yetkililerimizin bu konuda almış oldukları kararı bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu süreçte kim bir iyilik, bir hizmet yaparsa Allah razı olsun diyerek takdir etmemiz gereken bir dönemde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok