BELEDİYE 50 BİN TON ASFALT SERDİ
8 Ayda 50 bin ton asfalt serildi
Batman Belediyesi, AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) çalışmaları tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
Farklı mahallelerde çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yıl sonuna kadar hedeflediği 120 bin ton asfalt serimi ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı serimini gerçekleştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eraslan, 19 Mayıs Mahallesi’ne 15 bin metrekare kaldırım çalışmasına başladığını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Eraslan’a Belediye Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş ve teknik personel de eşlik etti.

Fen İşleri Müdürü Fırat Gümüş, Batman genelinde yapılan çalışmalarda 19 Mayıs-Çay-Çamlıca Mahallesi özelinde 85 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştirileceğini, dayanıklılığını yitiren ve AYKOME çalışmaları sırasında deforme olan kaldırımlarında en hızlı şekilde yenileneceğini söyledi. 2023 yılı asfalt sezonunun ortalarında olunmasına rağmen bugüne kadar 50 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildiğini kaydeden Müdür Gümüş: “8,5 kilometre uzunluğunda yeni yol açtık. Hedefimiz sene sonuna 80 kilometre uzunluğunda yeni yol açmak, toplamda 120 bin ton asfalt ve 450 bin metrekare kilitli parke taşı ile sezonu kapatmaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 02“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 03617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 04“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 05HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 06Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 07“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 08PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 09'Uluslararası’ statüsü
- 10
- 11
- 12FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 13İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 14“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 15ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN




Henüz Yorum yok