BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI
BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, toplu taşımayı rahatlatacak 12 yeni otobüsün Şubat ayı içerisinde Batman’a kazandıracaklarının müjdesini verdi.
Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, belediye birim müdürleri ve otobüs üretim firması yetkilileri katıldı.
10 adet 12 metre uzunluğunda, 2 adet 18 metrelik körüklü otobüs olmak üzere DMO üzerinden alımı yapılan toplam 12 adet otobüs için yetkili firma ile sözleşme imzalayan Belediye Eş Başkanları, ulaşıma yenilik getirecek çalışmaların önümüzdeki aylarda çok net bir şekilde kendini göstermeye başlayacağını belirtti.
Kent merkezinden geçen ve yaklaşık 10 Kilometre uzunluğunda olan DDY güzergâhının Toplu Taşımada kullanılması için Belediye Eş Başkanlarının talimatlarıyla proje hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı M.Zeki Hedekoğlu, projenin tamamlanmasıyla DDY nezdinde görüşmelere başlanacağının bilgisini verdi.
Mahalle içlerine 100 adet durak, ana aktarma noktası durağı, 4 akıllı durak, 4 akıllı kart dolum noktası gibi yeni çalışmaları hayata geçireceklerinin müjdesini de veren Belediye Eş Başkanları; “Toplu taşıma alanındaki ulaşımı rahatlatmak için alımını gerçekleştirdiğimiz yeni otobüslerin yanında uygulamaya koyacağımız yeni tedbirlerle ulaşımı rahatlatacağız. Halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılamaya yönelik ciddi uğraşlarımız var. Toplu taşıma hizmetini daha da konforlu hale getirmek için arayışlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah şubat ayı içerisinde alımını yaptığımız 12 otobüsümüzün hizmete girmesiyle toplu taşımadaki sıkıntıları azaltacağız” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok