
AK PARTİ’DEN BAYRAMDA BİRLİK VE DİYALOG MESAJI
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti Batman İl Teşkilatı, kentte faaliyet gösteren siyasi partileri ziyaret ederek bayramlaştı.
MHP, HÜDA-PAR, BBP ve DEM Parti’ye yapılan ziyaretlerle bayramın birleştirici ruhuna dikkat çekildi.
AK Parti heyetinde, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı M. Mahsum Özel, Teşkilat Başkanı ve il başkan yardımcısı Muhammed Şirinoğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Soysal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Gözkeser ve Mahmut Tileği yer aldı.
Ziyaretler sabah saatlerinde MHP Batman İl Başkanlığı ile başladı. Ardından HÜDA-PAR, Büyük Birlik Partisi teşkilatlarına bayram ziyaretleri yapıldı. Programın son durağı ise Dörtyol mevkiinde yer alan DEM Parti İl Binası oldu.
“BAYRAMLAR, ORTAK PAYDADA BULUŞMANIN ZEMİNİDİR”
Ziyaretlerde konuşan AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı Mehmet Soysal, bayramların toplumsal dayanışma ve ortak değerlerde buluşma açısından büyük bir anlam taşıdığını belirtti. “Bayramlar, siyasi görüş farklılıklarına rağmen birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin en güzel vesileleridir. Her kesimi kucaklayan bir anlayışla bu ziyaretleri gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
DEM PARTİ ZİYARETİ DİKKAT ÇEKTİ
AK Parti heyetinin DEM Parti’ye yaptığı bayram ziyareti ise programın en dikkat çeken adımlarından biri oldu. Ziyarette karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, yerel meseleler hakkında da genel bir değerlendirme yapıldığı öğrenildi. Ziyaretin nezaket çerçevesinde gerçekleştiği ve karşılıklı anlayış mesajları verildiği bildirildi.

Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 02BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 03ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 05BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
- 06ESKİ EHLİYETLERDE SON GÜN 31 TEMMUZ
- 07AŞIRI SICAKLAR TRAFO PATLATTI
- 08YENİ TARIM İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
- 09TAZELENME ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
- 10LİSE ÖĞRENCİSİNDEN GAZZE’YE ANLAMLI DESTEK
- 11HOBİ EVİ SAHİPLERİNDEN PROTESTO
- 12İLK YARDIMI ÖĞRENİYORLAR
- 13BATMAN’I YÜZMEDE GURURLA TEMSİL ETTİLER
- 14Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 15KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
Henüz Yorum yok