BALIKÇI VE SAKATATÇILARA YER TAHSİSİ YAPILACAK
BALIKÇI VE SAKATATÇILARA YER TAHSİSİ YAPILACAK
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in; şehrin üreticileri, iş insanları ve esnafları ile buluşarak sorunlarını doğrudan dinlemesi için Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sektör Buluşmalarının dokuzuncusu balıkçı esnafının katılımıyla gerçekleştirildi.
Tilmerç Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleşen ‘Sektör Buluşmaları’ programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük ile Belediye Birim Müdürleri ve Balıkçı esnafı katıldı.
Balıkçı esnafının hijyenik ve korunaklı bir şekilde şehrin farklı noktalarında vatandaşa daha iyi hizmet sunmaları için 9. Sektör Buluşması’nı balıkçı esnafıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Şahin, sadece meydan mahallesinde kümelenen balıkçı esnafını şehrin diğer noktalarına yayarak vatandaşın daha kolay erişebileceği ve balıkçı esnafının da daha modern şartlarda işlerini yürütmelerini amaçladıklarını belirtti.
Alo Tevşo, Sere Tabla ve Tilmerç Kapalı Semt pazarlarının bölümler halinde daha kullanışlı bir şekilde düzenlenmesi ve etrafının kepenklerle kapatılacağını belirten Vali Şahin, bu kapalı semt pazarlarına mevcut dükkanlarını terk etmek şartıyla yerleşmek isteyen balıkçı ve sakatatçılara yer tahsisi yapılacağını belirtti.
.jpg)
Şehrin güneyinde devam eden imar çalışmalarında toptancı balıkçı esnafına da yer belirleyeceklerini ve en geç bir sene içerisinde yeni yerlerine taşınacaklarının müjdesini veren Vali Şahin, şehir merkezinde kötü koku ve görüntü ile vatandaşlara, çevreye rahatsızlık veren ve iptidai şartlarda satış yapan balıkçı ve sakatatçılara müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi.
Esnafın görüş ve taleplerini dinleyerek önerilerini değerlendiren Vali Şahin, esnafın istediği şekilde bir düzenlemeye gidilerek ilgili birim müdürlerine yapılacak düzenlemeler için talimat verdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 02CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 03BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 04BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 05İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 06BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 07VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 08Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 09ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 10“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 11PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 12SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 13BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 14Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 15TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK




Henüz Yorum yok