23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Valilik bahçesinde Atatürk anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.
.jpg)
Düzenlenen etkinliklere katılan Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, üstü açık otobüsle minik öğrencilerle şehir turu atarak, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Ardında Atatürk Parkında düzenlenen kutlama programına katılan Vali Canalp, minik öğrenciler tarafından sergilenen etkinlikleri izleyerek, çocukların ve ailelerin coşkularını paylaştı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Canalp'in yanı sıra; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz, Mustafa Caner Culukar ve Şükrü Alperen Göktaş, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, siyasi partilerin il başkanları, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sergilenen gösterilerin ardından program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok